Drobečková navigace

Úvod > Obec > Hlášení obecního rozhlasu > Hlášení ze dne 13. 3. 2020

Hlášení ze dne 13. 3. 2020



V návaznosti na mimořádná opatření Ministerstva zdravotnictví České republiky a nouzový stav vyhlášený usnesením vlády České republiky rozhodl starosta Tělocvičné jednoty Sokol Žerotín o těchto opatřeních:

1) Veškerá tělovýchovná, sportovní, kulturní a společenská činnost jednoty se až do odvolání pozastavuje.

2) Členům jednoty se zakazuje vstup a využívání prostor místních sportovišť. Stejný zákaz se vztahuje na nečleny jednoty, kteří využívají sportoviště provozované Tělocvičnou jednotou Sokol Žerotín.

3) Schůze Valné hromady Tělocvičné jednoty Sokol Žerotín, která se měla uskutečnit v neděli 15. března 2020, se odkládá na neurčito. Schůze bude znovu svolána po skončení mimořádných opatření Ministerstva zdravotnictví České republiky a nouzového stavu.

4) Jednání a rozhodování orgánů jednoty bude až do odvolání probíhat formou písemné korespondence.

Tato opatření mají okamžitou účinnost.

Žádáme všechny členy jednoty a uživatele sportovišť provozovaných Tělocvičnou jednotou Sokol Žerotín, aby respektovali tato opatření.

Dále obec Žerotín informuje o tom, že plánovaná výstava, která se měla konat 28 a 29. března se v souvislosti s vyhlášením nouzového stavu ruší a rovněž i provoz knihovny a tělocvičny v KSZ a to až do odvolání nouzového stavu.